DETTE SIER KUNDENE

FORNØYDE KUNDER

Prøvde «alt» mot atopisk eksem:

– Bodøsalven funket

Bodøsalven har gitt familien et bedre liv. Far Are, mor Camilla, minstemann Brage (2) og Sander (3,5).

– Brage hadde eksem over hele kroppen og var så plaget av kløe at han i perioder hadde vanskeligheter med å konsentrere seg om noe annet. Han var også plaget om nettene og mye våken, forteller mamma Camilla Bådsvik (34) i Harstad.

Brage var fire måneder da han fikk diagnosen atopisk eksem. De viktigste tiltakene er å tilføre den tørre huden fuktighetsbevarende midler for å hindre forverringer, og å behandle utslett med kortisonkremer.

Ingenting hjalp
– Vi fikk en mild kortisonkrem på resept som skulle brukes i avgrensede perioder. I tillegg fikk vi en lang liste fra sykehuset med anbefalte kremer. Vi var vel gjennom hele lista uten at de hadde noen særlig effekt. Vi følte vi måtte bruke kortisonkremen hele tiden. Det er jo ikke anbefalt og noe vi likte dårlig, forteller Camilla.

Mye bedre
Da Brage var ti måneder, mente farmor at de burde forsøke Bodøsalven slik hun selv hadde gjort med Brages pappa Are da han som barn var plaget med atopisk eksem. – Etter kort tid var Brage bedre og mindre plaget. Kremen hadde en flott effekt, sier Camilla. Etter at de begynte med kremen har de hver dag brukt Bodøsalven Dag, og Bodøsalven Natt i forbindelse med nattstellet. Kremen holder eksemen i sjakk og i perioder er to-åringen eksemfri. Nå trenger de ikke å bruke kortisonsalve på kroppen hans, kun i ansiktet og på hendene i korte perioder.

En lettelse
– Vi vil absolutt anbefale andre å prøve Bodøsalven. For oss funker den utrolig bra. Som foreldre er du den som kjenner barnet best og som ser hva som virker og ikke virker. Det er vondt å oppleve at barnet ditt plages og samtidig føle at det er så lite som kan gjøres. Derfor var det en stor lettelse da vi fant en salve som hjalp og som hjelper, smiler Camilla.

Atopisk eksem
Tre prosent av alle spedbarn får atopisk eksem. I skolealder plages så mange som 10-20 prosent, mens bare to-tre prosent av voksne fortsatt har atopisk eksem. 45 prosent får diagnosen ved seks måneders alder og 70-85 prosent har diagnosen ved fem års alder. Det er ingen kjønnsforskjell i forekomsten. Årsaken er ukjent, men det regnes som en tilstand med flere årsaker, som regel en kombinasjon av arvelige og miljømessige årsaker. (Kilde: Norsk helseinformatikk)

TRYGG BESTILLING OG RASK LEVERING

Du betaler trygt med Klarna og vi leverer kremen raskt hjem til deg med Posten og Bring!