OM OSS

MykHud - en bedre hverdag med gode hudprodukter

Her hos MykHud.no ønsker vi at alle skal få hjelp til å ta vare på huden sin, og oppleve en myk og god hud. Vi satser derfor kun på gode produkter fra utvalgte samarbeidspartnere. 

Først ut er serien med Bodøsalven fra våre venner hos Pharmatech Norway. Flere produkter vil følge snart.

Pharmatec Norway AS: Produserer Bodøsalven og andre moderne kvalitetsprodukter for hud- og hårpleie. Denne lille bedriften i Bodø har snart 30 års erfaring med produksjon av hudpleieprodukter, og er en av få som tilbyr produkter utviklet, produsert og pakket i Norge. Dette er enkle, men effektive produkter av de beste ingrediensene på markedet. Med et kritisk øye jobber de hver dag for skape fornuftige produkter.

De tester mange ingredienser og stiller strenge krav til dem. I utgangspunktet brukes kun naturlige ingredienser. Kunstige ingredienser velges bare om de øker produktkvaliteten betraktelig og ikke kan erstattes med naturlige ingredienser.  Alle ingredienser er egnet anvendelse på sensitiv hud hos både barn og voksne. Av denne grunn er alle produktene uten parfyme, parabener og mineraloljer. Du finner stempel for trygge ingredienser på alle deres produkter. 

Hos MykHud.no vet vi hvor viktig det er å tilby gode produkter til fornøyde kunder. Du kan forvente vennlig kundeservice og gode selvbetjeningsløsninger på Min Side. 

Vennlig hilsen

MykHud-teamet hos Zentio AS

Bodøsalven

I dagens turbulente klima retter vi vårt blikk framover. Vi erkjenner vårt ansvar til å ta vare på vår blåe planet. Vi gjør derfor vårt ytterste for å være miljøvennlig både i produksjon og transport. Vi oppfordrer også alle våre kunder å resirkulere flaskene de kjøper av oss.

Vi anbefaler alltid å kombinere formlene våre med en sunn og balansert livsstil bestående av en sunn diett, regelmessig aktivitet og – kanskje viktigst av alt i dagens stressende samfunn – tilstrekkelig med avslapping.

TRYGG BESTILLING OG RASK LEVERING

Det er enkelt å bestille! Du kan prøve produktene før du betaler. Vi sender med faktura i pakken som leveres raskt hjem til deg med HeltHjem. Noen får pakken levert med Posten.